De missie van demoslimpsycholoog (DMP) is de mens weer terug brengen bij zijn/haar eigen hart en van daar uit overgave te leven zoals Allah swt dat heeft bedoeld. De klachten die de meeste mensen ervaren zijn gebaseerd op de disbalans die ontstaan zijn in de nafs en/of lichaam en/of hart en/of verstand. Hierdoor zijn coping mechanismen ontwikkeld die ruis (licht tot aan extreem)  veroorzaken in de relatie met Allah swt en Zijn profeet vzmh. 

Werkwijze is gebaseerd op islamitische normen en waarden, waarbij de holistische mensvisie vanuit de Qur’an gehanteerd wordt. Tegelijk ben ik gespecialiseerd in stemmingsproblematiek, trauma’s en breed opgeleid in de psychiatrie. Ik werk al 16 jaar als psycholoog en de laatste jaren ook als systeemtherapeut. 

Elk mens is uniek en waardevol. Een amaanah van Allah swt. Elke cliënt wordt daarom gezien als een waardevolle gift van Allah swt. De methoden en interventies worden met zorgvuldigheid gekozen passend bij de persoon en zijn/haar hulpvraag.

null

Heartfulness & profeet vzmh

Wil je ervaren hoe je dichter tot de profeet vzmh kan komen? Wil je start maken tot een hechte relatie met de profeet vzmh? Wil je weten hoe je meer in verbinding kunt staan met je hart? Dan is deze workshop iets voor jou!

Masterclass: Bevrijd het kind in jou

Voel je steeds de wanhoop als het gaat om je ouder(s)? Ben je boos, verdrietig of voel jij je beschadigd door wat je hebt meegemaakt. Of misschien nu nog wel meemaakt?

Wil jij graag het kind in jou bevrijden van pijn, angst, onzekerheid en/of overmoeidheid? Wil je je nafs hierin heropvoeden zodat je niet steeds vervalt in oude patronen.

In verbinding met jezelf

Ben je gaande weg je zelf even kwijtgeraakt? Weet je het even niet meer. Chaos in je hoofd, automatische piloot aan? Geen binding meer met jezelf en ook niet met Allah swt? 

Lees dan verder, wellicht is dit juist is voor jou?

Beter i.p.v. bitter

Waarom krijg ik stress? Wat is een burnout en wat is de islamitische kijk hierop?
De workshop is er op gericht om je inzichten te geven in hoe stress werkt, hoe er islamitische gekeken wordt naar burnout en handvatten hoe je om kunt gaan met stress. 

Verwachte lanceerdatum mei 2022 in sha Allah

Gratis bonus!

Wil je een heartfulness oefening ervaren? Gratis? In je eigen veilige plek?