“Ben ik raar als moslim?!” Talks.

Hoe zorg je ervoor dat je trots bent op wie je bent!

Schrijf je hierin
Een oprechte duaa geld als investering
pubertijd, adolescentiefase, leren houden van Allah swt en profeet, haraam

Ouders en jongeren staan vaak voor de uitdaging om de juiste woorden te vinden om elkaar te bereiken. Om een betekenisvolle gesprek aan te gaan met elkaar. Beide hebben er behoefte aan, vooral als het gaat om zoiets fundamenteels als onze religie. Hoe ga je met elkaar hierover in gesprek. Echt in gesprek, waar twijfels, zorgen en emoties ook een plek krijgen.

Fatima en Samira willen aan de hand van 4 belangrijke vraagstukken gesprekken tussen ouders en jongeren op gang brengen.

Tijdens de zoom sessie zal er informatie gedeeld worden, met elkaar in gesprek en uiteindelijk vragen meegegeven worden waar ouders en jongeren verder over in gesprek kunnen gaan. Denk bijvoorbeeld aan: Hoe komt het dat ongelovigen soms veel betere mensen zijn dan gelovige mensen?

Dit is het moment om echt met elkaar in gesprek te gaan, om verbinding te versterken tussen jou als ouder en je kinderen. In hedendaagse samenleving, waarin beproevingen en verleidingen continue aanwezig zijn, wil je als ouder de vraagbak van je kind zijn bij dit soort essentiële zaken.

Wij willen echt met elkaar in gesprek

pubertijd, adolescentiefase, leren houden van Allah swt en profeet, haraam

Praktische informatie

      Wanneer:

 • Zondag 20/11 van 11.00-12.00:Wie is Allah, wie is de profeet saw en wie ben jij? 
  Over het versterken van je islamistische identiteit, zelfbeeld en hoe om te gaan met onzekerheden. Na de sessie ga je het gesprek aan met elkaar aan de hand van de vragen die wij meegeven.
 • Zondag 27/11 van 11.00-12.00: De profeet saw als voorbeeld. Hoe ga je om met tegenslagen en hoe stel je grenzen.Na de sessie ga je het gesprek aan met elkaar aan de hand van de vragen die wij meegeven.
 • Zondag 04/12 van 11.00-12.00: Hoe ga je om met verleidingen, is alles nou HARAM?
  Hoe ga je om met verleidingen en leer je over de invloeden van shaytan en je nafs. Na de sessie ga je het gesprek aan met elkaar aan de hand van de vragen die wij meegeven.
 • Zondag 11/12 van 11.00-12.00: Verbinding en Q&A. Stel je vragen en en leer hoe je in gesprek gaat met elkaar. Na de sessie ga je het gesprek aan met elkaar aan de hand van de vragen die wij meegeven.

  Waar:
  Online via zoom. Aanmelden via link in de bio. Vol is vol. Er kunnen max 

  Investering:
  Een oprechte duaa voor ons beiden.