Ontdek wat je écht nodig hebt en ontwikkel je EHBO kist voor een zingevende leven.


Online groepsbegeleiding speciaal voor jou! Stap voor stap krijg je inzicht in wat je écht nodig hebt en hoe je daar naar toe kunt werken.

Ervaar de kracht van een ummah (groep)

Sta jij op een punt in je leven dat je het gevoel hebt dat "dit het niet is". Voel je dat het leven aan je voorbij gaat, terwijl jij op automatische piloot functioneert. 
Ben je opzoek naar zingeving, maar staan diverse beproevingen je in de weg, waardoor je het allemaal even niet weet. Zijn gevoelens van somberheid, angst, moedeloosheid je niet vreemd.

Overvalt het gevoel dat er meer moet zijn je continue? Hoor je andere over overgave aan Allah swt en betrap jij jezelf erop dat je denkt HOE DAN?

Aan de buitenkant heb je het reden redelijk voor elkaar, maar van binnen is het niet zoals je wilt. Er is meer dat weet je! Alleen hoe je daar komt is al een eeuwigheid een zoektocht voor je.

Je innerlijke worsteling put je uit.

Je bent er klaar mee om altijd uitgeput te zijn, om bijna nooit in het moment te leven en altijd het gevoel te hebben dat iets niet klopt. Maar één ding weet je wel zeker: de manier waarop jij nu leeft dat is het niet. 


De sleutel tot kennis van God is zelfkennis (Ghazali)


Dit is voor jou als jij


Wil weten wat er aan de hand is?

Sessie 1: Krijg inzicht in wat er aan de hand is. Waar loop je tegen aan, wat zijn de patronen en wat maakt dat je leven nu is zoals die is. 

Wat is genezing vanuit islamitische perspectief en wat betekent dit voor jou?

Genoeg hebt van de pijn en je ballast wil loslaten

Sessie 2: We staan stil bij verschillende triggers, basisbehoeften, ingrijpende gebeurtenissen en je mindset. Wat moet losgelaten worden voordat je vooruit kunt raken?

Wil weten wat je echt nodig hebt!

Sessie 3: Wat is ons doel in dit leven? Wat wordt jouw actieplan hierin. Hoe komen we dichter tot een leven waarin we volgens onze fitrah leven. Wat heeft onze aql (intellect), hart, nafs, ruh en lichaam nodig.

Je vanuit compassie wil leven

Sessie 4: Een van de namen van Allah swt is Ar-Rahmaan (meest Barmhartige). Wat betekent dit en wat is het effect hiervan op jou? Op welke manier heb jij compassie voor jezelf. 
Welke rol speelt compassie in het proces van genezing? 

Je weet wat jouw EHBO kist is voor alle uitdagingen.

Sessie 5: Wat heb je nodig op spiritueel, emotioneel, cognitief en lichamelijk vlak? We kijken naar je aql (intellect), hart, nafs, ruh en lichaam. 

Tijd voor gewoontes en patronen die ervoor zorgen dat alles in balans is. 

18
jaar werkervaring als psycholoog
7+
jaar bewust bezig met Islamitische psychologie
2500+
kinderen, jeugdigen en volwassen begeleidt
Jij
en ik die samen dit traject aan gaan!

Praktische informatie

  • Data: Woensdag 18 en 25 januari en 1, 8 en 15 februari. Van 20.30uur tot 22.00.
  • Waar: Online via zoom.
  • Sessies worden niet opgenomen!
  • Prijs: 233euro. 

Klaar voor de start?